Interhal - Over ons

Over ons

Interhal Groep. Een kijkje in de keuken. Uit & Thuis. 

Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele keuken, de gepassioneerde hobbykok en de trendsettende millennial.

Retail & Horeca
Interhal is groothandel in koken en tafelen in de breedste zin van het woord. Uit & Thuis. Van bestek, glaswerk, porselein, kleinkeuken- en cateringmateriaal tot grootkeukenapparatuur zoals fornuizen en ovens. Ook voor stijlvolle woonaccessoires, trendy gadgets en leuke artikelen voor loyalty acties bieden wij een breed programma.

Onze organisatie bestaat uit een vijftal gespecialiseerde divisies en levert via een dealernetwerk en deels rechtstreeks, aan de professionele horeca zoals hotels, restaurants en zorginstellingen. Ook levert Interhal aan consumenten via de gespecialiseerde kook- en designwinkels, warenhuizen, supermarkten en online retailers.

Interhal is een moderne, flexibele organisatie. Een enthousiast team van medewerkers staat dagelijks klaar om u vakkundig van dienst te zijn. We bieden u een uitstekende service en krachtige ondersteuning. Zowel in het dagelijks contact als bijvoorbeeld tijdens promotionele activiteiten, productcontent en social media.

Showrooms
Ons bedrijf is gevestigd in Breda, centraal gelegen in de Benelux. Om een goede indruk te krijgen van ons programma bent u van harte welkom in een van onze showrooms. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Takkebijsters. Interhal Retail heeft een permanente stand op de Trade Mart in Utrecht en Brussel. Voor de Horeca bent u ook van harte welkom op onze permanente showroom op het Inspirium in Breda en Amsterdam.

Alle bestellingen worden rechtstreeks via ons moderne magazijn geleverd. Door ons efficiënte logistieke systeem kunnen we de meeste artikelen daarom ook snel en meestal direct uit voorraad leveren.